Pages

Subscribe:

Saturday, 7 April 2012

TAK SEMPAT BERMIMPI ?

Tak sempat bermimpi? 

Mungin ada je mimpi...tapi sepanjang minggu ni, tiada satu pun yang aku ingat. Sepanjang minggu ni aku sibuk dengan urusan kerja. Habis satu, satu lagi kena selesaikan dan ada lagi yang tengah standby dalam tray untuk diselesaikan juga.


Parah bila aku rasakan, asal celik sahaja mata, terus terfikir tentang kerja........nah.....aku tak suka kan semua ini, aku rasa terbeban. Baru semalam aku selesaikan semuanya, pagi ini dapat call dari Boss, ada tugasan baru. Macam tak menyempat je nak tunggu hari Isnin kan..?

Biasanya hari sabtu, hari makan gaji buta buat aku..hahaha.... tolong jangan contohi aku. Biasanya hari sabtu begini aku topup kerja-kerja yang mana tak sudah, mula rancang apa perlu diselesaikan tuk minggu depan.


Nama pun kerja...harus lah. Tak kerja mana nak datang duit, betul?

Dek kerana kesibukkan, blog utama aku sedikit terabai. Blog ke dua aku? nah itu lagi lama aku biarkan sepi tampa cerita baru, kira-kiranya hampir dua minggu ceritanya masih sama, tidak berganti. Sungguh aku tak cukup masa untuk blog itu. 

Dan blog yang ini.........sengaja aku curi masa untuk meluahkan perasaan. Luahan perasaan aku hanya di sini, sedikit di blog pertama, di blog ke 2?? lebih kepada imaginasi dan sedikit pengalaman aku.


Apa nama blog pertama dan kedua?? oh......biar lah rashia. 

Aku mahu, kamu...ya kamu yang sudi luangkan masa membaca curahan rasa ini mengenali aku sebagai Miss D, aku mahu berkongsi 'the other side of me' yang jarang-jarang aku dedahkan.



Aku mahu sambung tugasan ku, dan aku yakin ianya takkan sempat siap dan akan disambung semula pada minggu berikutnya. Stay back di office? of maaf lah...tak kuasa.......

Till then..........buybye.... (^_^)